Nu trebuie să fii obraznic chiar dacă ești ultimul cocoș din Atlanta. Why are you trying to be nasty? Agricultorul Cioloș n-ar fi în stare să omoare nici măcar un gândac de Colorado cu mâna lui, darămite să se comporte violent cu oamenii politici. Pentru că așa e Dragnea: când e la București, printre gulere albe, nici pâs nu zice pe sub mustața aia de lesbian. Trebuie sa fii obraznic sa vorbești asa.

Fii cuminte!

Salveaza Fii obraznic, Daciane! Asemenea unui personaj dubios din vechime, care prindea puteri imediat ce atingea pământul-mamă, tovarășul pușcăriaș cu suspendare Dragnea Liviu pare să fi prins vlagă după fii obraznic mers în Teleormanul natal, a luat un gât de trascău și-un colț de franzelă și i-au cântat magraonii cu fanfara la cap, ca oricărui cadavru politic care se respectă. Pentru că așa e Dragnea: când e la București, printre gulere albe, nici pâs nu zice pe sub mustața aia de lesbian.

clip de dating orb

Din rezervorul ăsta a deversat, după întâlnirea cu un alt mardeiaș tupeist, Tăriceanu Călin-Anton-omul-cu-soții-beton, amenințarea că, dacă Guvernul nu se potolește cu măsurile îndreptate împotriva birocrației, corupției și a mafioților de prin partide, atunci o să fie demis.

Să-i zici că e violent unuia precum Cioloș, pe care eu îl fii obraznic că-i budist, de nu-l enervează absolut deloc agaricii ăștia tari în limbă, mi se pare o mare tâmpenie.

Agricultorul Cioloș n-ar fi în stare să omoare nici măcar un gândac de Colorado cu mâna lui, darămite să se comporte violent cu oamenii politici. Dacă ar fi fost să se poarte cu politrucii vopsiți din pedeliști în pesediști, ca Dragnea, așa cum ei ar merita, ar fi trebuit să-i bată cu parul la cur, pe fiecare, de dimineața și până seara, și tot n-ar fi fost suficient.

  • Vrei să fii obraznic pe mine?
  • И все-таки он пошел в обход.

Cât despre obrăznicie, ce să mai spunem? Când îl fii obraznic pe un condamnat penal care ar fi trebuit să înfunde pușcăria, dar e liber, bine-mersi și ne sfidează, că-i acuză pe alții de obrăznicie, tot ce poți să faci e să te întrebi: frate, dar câta șoricul are ăsta de nu-i crapă odată de rușine?

vorbește persuasiv despre dating online

Cioloș nu e nici violent și nici obraznic, deși cu asemenea creaturi chiar ar fi trebuit să fie. Fiindcă hienele astea din PSD și ALDE știu prea bine că, dacă guvernul Cioloș rezistă până la alegeri, va organiza un scrutin corect, fără fraude și fără să pună pumnul în gură diasporei.

telus speed ​​dating dating

Alde Dragnea și Tăriceanu nu de asta au nevoie. Ei au nevoie de 80s dating online alt guvern, format din grăjdani și prostani, care să execute, docil, planul de fraudă brevetat și implementat de Dragnea în atâtea rânduri. Fără o fraudă majoră la alegerile din toamnă, PSD nu poate obține majoritatea nici dacă aduce Dragnea la vot toți humanoizii care au trăit vreodată în România, de la australopitec la asistații din Teleorman.

transgender dating app pentru iphone

Așa că fii obraznic, Daciane! Nu te lăsa călcat în picioare, ia-le diplomele, ia-le contractele măsluite, demască-le aranjamentele, zi-le ceva de dulce despre licitații trucate, amante promovate și bombonici divorțate, lasă-i fără titluri, grade și averi, girofarul mamii lor de prăduitori de țară!

ce vârstă poate începe o fată

Cât despre violență, las-o în seama noastră, că știm ce-avem de făcut: în noiembrie, o să le-o tragem rău în bot. La vot.