Versiunea Xbox a lui Titanfall a fost întârziată luna trecută; a fost inițial lansat alături de versiunile Xbox One și PC ale jocului, dar a fost împins înapoi până pe 25 martie pentru a oferi Bluepoint "timpul necesar pentru a pune atingerea finală a versiunii curentă a jocului", potrivit EA vicepreședintele Patrick Söderlund. Pentru multe piețe, astfel încât am lucrat împreună pentru a avea o experiență de primă clasă.

Principal » Xbox » Microsoft promite o "mare experiență" pentru Titanfall pe Microsoft promite o "mare experiență" pentru Titanfall pe Xbox Versiunea Xbox de la Titanfall, dezvoltată la dezvoltatorii Bluepoint din Austin, a fost o relație nereușită la evenimentele de presă și în remorcile de joc - un fapt care se referă la lansarea iminentă pe 25 martie. Versiunea a shooterului robotic de prima persoană a fost absentă de la festivitățile de lansare de aseară de la evenimentul Titanfall SXSW, însă Yusuf Mehdi, șeful Departamentului de Marketing și Strategie al Xbox, spune că titlul se dezvoltă destul de bine. Trebuie, a explicat el, din cauza impactului al globului; Consola de ultimă generație a Microsoft este disponibilă pe mai multe piețe decât omologul său curent.

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

dating online solicitând numărul ei

Titanfall este titlul de debut pentru Respawn Entertainment ce ii are la baza pe co-creatorii Call of Duty, care si-au unit abilitatile si experienta pentru a realiza un nou gen de shooter pentru noua generatie. Actiunea se titanfall 360 in viitor, iar Titanfall iti ofera libertatea de a lupta atat ca pilot de elita cat si prin pilotarea gigantilor Titani, echipati cu armuri extrem de grele.

Titanfall a regandit lupta fundamentala si miscarea oferindu-le jucatorilor abilitatea de a schimba strategiile in timpul zborului si atacului in functie de situatie.

viteza datând america

Cheama-ti in lupta Titanul, preia controlul pentru a nimici inamicii, dar ai grija ca si adversarii au Titani. Viitorul Online Multiplayer Action — Jocul este in totalitate Multiplayer si ofera o noua experienta ce combina actiunea fast-paced online cu momentele clasice pe care le regasim in campanii. Intersectarea celor doua moduri reprezinta o mare parte din identitatea Titanfall.

Imaginile atlanta online dating au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza.

Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă.

37 de ani unic

Despre noi.