De asemenea, "minima medie zilnică" linia albastră continuă arată media temperaturii minime. Cofondatorul Microsoft, Paul Allen, a cumpărat echipa, iar alegătorii au făcut presiuni pentru un stadion nou. Vom putea ă-i urmărim încercând duminică, dar, deocamdată, ă aruncăm o privire mai atentă aupra peronajelor c Conţinut Acești campioni din Emerald City pot câștiga al doilea Super Bowl consecutiv? They give good indications of typical climate patterns and expected conditions temperature, precipitation, sunshine and wind.

ACEST ARTICOL ÎN ALTE LIMBI:

Marele Seahawks, Steve Largent, s-a retras oficial în Chiar și conform standardelor din Seattle, 2 februariea fost o zi întunecată. Anunțul proprietarului Seahawks Ken Behring că își va muta în curând echipa în L. Dar Seahawks nu a migrat niciodată.

ecu creative dating 29 de ani datând de 20 de ani

Cofondatorul Microsoft, Paul Allen, a cumpărat echipa, iar alegătorii au făcut presiuni pentru un stadion nou. O grămadă remarcată pentru agitația sa, volumul ridicat al acestei mulțimi surdante a ajutat la forțarea vizitatorilor New York Giants să comită 11 pedepse false în G-Men ai lui Eli Manning au fost în cele din urmă învinși și, în semn de recunoștință, șeful Seattle antrenorul Mike Holmgren nu i-a dedicat mingea nimănui decât acelui bombastic al lea Om.

Cât de tare poate deveni CenturyLink Field? Suficient de puternic pentru a stabili un record mondial Guinness.

  • Нуматака подавил смешок.
  • Cui se întâlnesc profilul
  • Если не преследовать Хейла, «черный ход» останется секретом.

Oamenii de știință de la Pacific Northwest Seismic Network PNSN raportează că fanaticii din Seattle, bucuroși, au provocat tremurături măsurabile, cutremurătoare de pământ, în mai multe rânduri, cel mai faimos după ce a alergat la sprintul de touchdown de 67 de metri al lui Marshawn Lynch împotriva puternicului favorit New Orleans Saints într-o supărare din playoff-ul din Anul trecut, Russell Wilson-toate 5-ft.

Și [te] lovește la fel ca Marshawn, greu și rapid!

Vom putea ă-i urmărim încercând duminică, dar, deocamdată, ă aruncăm o privire mai atentă aupra peronajelor c Conţinut Acești campioni din Emerald City pot câștiga al doilea Super Bowl consecutiv?

O pasăre de pradă, numită Taima Hawk, animă jocurile de acasă din Graficul de precipitații este util pentru planificarea efectelor sezoniere, cum ar fi clima și musonul în India sau anotimpul plois în Africa. Precipitații lunare de peste mm reprezintă în cea mai mare parte zone umede, sub 30mm zone secetoase.

Notă: cantitățile de precipitații prognozate în regiunile tropicale și pe terenuri compexe tind să fie mai scăzute decât cele măsurate local.

dating cuban click2asia dating de viteză

Acoperirea cu nori, soarele și zilele de precipitații Graficul arată numărul lunar de zile de soare, parțial înnorate, înnorate și cu precipitații. În vreme ce Reykjavík în Islanda are cele mai multe zile înnorate, Sossusvlei în deșertul Namibiei este unul dintre cele mai însorite locuri de pe glob.

Notă: În climatele tropicale, precum Malaezia sau Indonezia, numărul de zile de precipitații poate fi supraestimat cu un factor de maxim 2.

Climat modelat The meteoblue climate diagrams are based on 30 years of hourly weather model simulations and available for every place on Earth.

Temperaturi maxime Diagrama temperaturii maxime pentru Seattle afișează câte zile pe lună ating o anumite temperaturi. Dubaiunul din cele mai fierbinți orașe din lume, nu are aproape nicio zi sub 40°C în iulie.

Она тоже засмеялась. - Выслушай меня, Мидж.

Poți vedea, de asemenea, iernile reci în Moscova cu doar câteva zile care nu ating nici măcar °C ca maximă. Cantitatea de precipitații Diagrama precipitațiilor pentru Seattle arată în câte zile pe lună este atinsă o anumită cantitate de precipitații.

dating declasificat jeanne mayo site-ul de dating pentru djs

În climatele tropicale și musonice aceste cantități pot fi subestimate. Viteză vânt Diagrama pentru Seattle indică zilele dintr-o lună în care vântul atinge o anumită viteză. Un exemplu interesant este acela al Platoului Tibetanacolo unde musonul creează vânturi puternice constante din decembrie până în aprilie și vânturi liniștite din iunie până în octombrie.

top 10 sfaturi pentru dating speed femeia hispanică datând un om negru

Unitățile de măsură a vitezei vântului pot fi modificate la preferințe partea de sus dreapta Roza vânturilor Roza vânturilor pentru Seattle arată câte ore pe an bate vântul din direcția indicată. Cape Horncel mai sudic punct de uscat din America de Sud, are un vânt puternic predominant dinspre vest, ceea ce face ca traversarea de la est la vest să fie foarte dificilă, în special pentru bărcile cu pânze.

Informații generale Încă din meteoblue a arhivat datele modelelor meteo.

Walking Tour of Downtown Seattle in May 2021

În am început să calculăm modelele meteo cu date istorice începând cu și am generat un istoric global continuu cu date meteo pe intervale orare.