Pentru un mod care prosperă la control, NHL 15 îți oferă lângă nimeni. În curând vor fi jocuri de echipă online și capacitatea menționată mai sus de a controla proiectul din Be a GM. În ciuda gameplay-ului său în mare parte, NHL 15 nu este fără momentele sale ocazionale care vă reamintesc că este doar un joc video.

NHL 15, primul titlu intr-o noua generatie de jocuri video de hochei care schimba cu curaj tot ce stiai despre francisa premiata. Experiemnteaza haosul care loveste greu si lipsa de predictibilitate a sportului.

potriviți site-ul meu de dating

Priveste, misca-te, joaca si gandeste ca un jucator de hochei adevarat cu un nou arsenal de instrumente de modelare inclusiv Superstar Skill Stick si Vision AI pentru un nivel de conttrol fara nhl 15 si o inteligenta elevata a jucatorului. Traieste emotia fiecarui joc pe arene autentice pe parcursul Ligii Nationale de Hochei.

băieți cu site-ul de întâlniri de tatuaje

Vei juca in fata unui grup de fani creati cu de modele individuale. Pentru prima data, fizica lumii reale afecteaza fiecare jucator prin fiecare coliziune pe gheata cu 12 fizici de coliziuni a jucatorilor NHL.

Utilizand puterea noilor console si sistemul de coliziune, fiecare jucator de pe gheata este bazat pe fizica in orice moment.

grevă eroică nici o potrivire

Pucul este unul dintre cele mai complexe elemente in joc. Fizica pucului este complet reconstituita pentru un simt mai realist pentru fiecare interactiune cu pucul. Apar, imprevizibil, invartiri, rulari, sarituri ale pucului care apar in mod normal intr-un joc real NHL.

dating instalator