Raportul Societății Regale privind Nanostiința a fost publicat pe 29 iulie Acesta a afirmat că astfel de mașini cu auto-reproducere erau prea departe în viitor pentru a fi de interes pentru autoritățile de reglementare. Din motive de eficiență, energia ar fi probabil generată prin oxidare și alte reacții chimice cu materie organică - un proces cunoscut sub numele de digestie în viața organică - mai degrabă decât dintr-o sursă externă de energie. Deși privit mai ales ca un produs al științei ficțiunii, goo-ul cenușiu a atras atenția anumitor cercetători precum Robert Freitas, care a venit chiar cu anumite recomandări de politici publice pentru a preveni o astfel de catastrofă globală. Avem deja suficiente dificultăți în a controla virușii și muștele fructelor. Fenomenul goo gri se ridică din logica din spatele unui nanomaterial autoreplicant.

În capitolul 4, Motoare de abundențăDrexler descrie creșterea exponențială și limitările asociate nanomașinilor care se pot replica numai cu adăugarea de materii prime speciale: Imaginați-vă un replicator într-un borcan plin de substanțe chimice care face copii de la sine

În mai puțin de o zi ar cântări 1 tonă; în mai puțin de două zile, masa ar fi mai mare decât cea a pământului; și 4 ore mai târziu, replicatorii ar avea o masă mai mare decât cea a soarelui și a tuturor planetelor în comun - dacă substanțele chimice nu ar fi fost consumate cu mult timp înainte. Cu toate acestea, din cauza unei erori de programare, toate obiectele pe bază de carbon sunt utilizate de nanobotoți pentru replicare, și nu doar de hidrocarburile din petrol.

o poveste de dating tlc cum a schimbat tehnologia datând modelele de dating

Drept urmare, nanobotii pur și simplu distrug totul pentru a se copia singuri. Pământul se transformă în praf în câteva zile ".

Techopedia explică Gray Goo

Drexler descrie grăsimea cenușie din Motoarele de creație capitolul Primii replicatori pe bază de asamblori ar putea bate cele mai avansate organisme moderne. Replicatorii periculoși ar putea deveni rapid prea rezistenți, mici și se extind rapid, înainte de a putea fi opriți - cel puțin dacă nu am fi pregătiți.

brian și vera dating online dating taur mod

Avem deja suficiente dificultăți în a controla virușii și muștele fructelor. Drexler observă că creșterea geometrică posibilă prin auto-replicare este fundamental limitată de disponibilitatea materiilor prime adecvate. Riscuri și măsuri de protecție Drexler a sugerat recent că nu este nevoie să se dezvolte ceva care să pară chiar un potențial fugar replicator.

  • Principal Audio Ce este goo gri?
  • Produse - Melarox
  • Ce este goo gri? - definiție din techopedia - Audio -

Acest lucru ar evita problemele de la bun început. Într-un articol din revista Nanotechnologyel susține că mașinile cu auto-replicare sunt inutil complexe și ineficiente. În cartea sa din despre nanotehnologii progresive, Nanosystems: Molecular Machinery, Manufacturing, and Computationel descrie sistemele de fabricație de dimensiuni de birou cu instrumente speciale care permit fabricarea de mici componente, dispozitive și sisteme nanomecanice și care vor revoluționa producția industrială anterioară prin miniaturizare.

double dating etichetă dating online pentru std-uri

Acest lucru nu ar putea împiedica pe cineva să producă astfel de asamblări auto-replicabile și să le folosească ca arme, dacă acest lucru va deveni posibil. Raportul Societății Regale privind Nanostiința a fost publicat pe 29 iulie Acesta a afirmat că astfel de mașini cu auto-reproducere erau prea departe în viitor pentru a fi de interes pentru autoritățile de reglementare.

Greu goo este termenul folosit de oamenii de știință pentru a se referi la o stare ipotetică a planetei Pământ, în care gri goo autoreplicante au preluat controlul complet al planetei utilizând energia tuturor formelor de viață din ea.

site-ul de dating pentru luptătorii mma akke loda

Termenul a fost creat pentru prima dată de K. Eric Drexler în cartea sa despre nanotehnologie. Goo-ul cenușiu reprezintă o catastrofă apocaliptică care implică autoreplicarea necontrolată a nanotehnologiei, distrugând toate celelalte vieți.

darbyshire nu se datorează lui arden speed ​​dating st pauls londra

Deși posibilitatea de a deveni o realitate cenușie este extrem de scăzută, unii oameni de știință au trezit îngrijorare cu privire la nevoile energetice ale unei posibile invenții nano care s-ar putea reproduce la nivel molecular. Techopedia explică Gray Goo Greu goo este un termen folosit pentru a descrie o lume lipsită de viață, ocupată complet de nanomateriale care se re-autoreplică, care au consumat energia tuturor formelor de viață datorită replicării necontrolate.