Eu banuiesc placa video sau sursa. Degeaba e o sursa super scumpa si puternica daca nu ofera niste voltaje stabile. Uneori, unele dintre fișierele temporare nu pot fi șterse. Toate metodele posibile sunt menționate mai jos, împreună cu cerințele de sistem ale jocului. Sunt un player foarte vechi pe acest joc si am decis sa revin pe el, insa am intampinat niste probleme. Apoi, ar trebui să consultați acest ghid pentru a remedia corect problemele menționate.

fps drop dating site-ul american britanic

Vad din fps drop in ce mai multi "gameri" care se dau mari "destepti" si mari "priceputi" dar din pacate majoritatea din ei au o problema cu fps drop-ul. Ce sa zic?!

fps drop datând în jurul valorii de

Degeaba aveti "rachete" de pc-uri daca nu aveti creier. Astazi am sa va spun cateva cauze care duc la o sacadare pt o secunda sau mai multe,fenomen numit si fps drop.

Multe procese rulate de utilizator pentru nimic.

Sunt un player foarte vechi pe acest joc si am decis sa revin pe el, insa am intampinat niste probleme. Deci, sa incep cu inceputul: Astazi am instalat jocul, nu am avut nici-o problema la instalare, totul a decurs foarte rapid. Am intrat in joc si am jucat cam minute cu 60 fps fara nici un fel de problema totul a mers foarte fluid, dupa care am intampinat fps drop problema: - Deodata am inceput sa am un fps drop imens, dupa care cerul si unele texturi de pe mapa au inceput sa se faca negre si sa palpaie intr-una. Am iesit din joc si am restartat pc-ul, crezand ca este de la mine.

Degeaba abia ai formatat,daca partitia de unde instalezi jocuri sau softuri e virusata Inclusiv fps drop pastei de pe placa de baza. Poti incarca si un driver mai vechi, in ultima perioada nvidia e la pamant cu driverele noi.

De accea daca intentionezi sa iei o placa video, iti recomand sa astepti urmatoarea generatie,generatia actuala este deja veche peste 1 an jumate.

Urmariti prin Email

Nu uita sa le testezi si cu memtest86 pana la capat. Fie de la providerul tau de net,de la routerul tau,fie serverele jocului.

Poti din greseala sa rupi mufele sata sau cele de alimentare. Degeaba e o sursa super scumpa si puternica daca nu ofera niste voltaje stabile.

fps drop meryl davis și max chmerkovskiy dating

Ca si o masina Te rog sa citesti si cum iti poti optimiza sistemul de operare Nu uita: SasNet va fi mereu taticul vostru in acest domeniu.