This will be a unique opportunity to obtain a costume suit that suitably represents Nyx Pieta. În Elrios este un festival odată la 3 ani, când soarele și luna devin una, cerul devenind întunecat iar toate creaturile vii petrec aceasta în aromnie și pace una cu cealaltă. În cele mai oribile ore, puterea El fiind instabilă și fără Femeia El acesta nu a putut face față.

elsword arena

Lore Elrios, continentul Cristalului Vieții El Întunericul a fost împrăștiat pe pămân iar valurile lui au adus haosul. Greu era găsită urmă de viață pe un așa continent enorm. Într-o zi, o piatră nestemată a lovit inima continentului lovind ca un fulger.

Elsword Manga Foaie de model Elesis, manga, adăugați Elsword, anime png

După incident, continentul nu a mai fost niciodată la fel. Toate plantele care au fost odată moarte, au revenit la viață iar câmpiile goale au început să înverzească. Oceanul a revenit la viață, începând să curgă abundent din păduri. Iar vântul pașnic a fost adus înapoi pe pământ.

Continentul a devenit un loc binecuvântat, iar oamenii și animalele au început să apară, părea o suflare de viață emanată de nestemată. Nestemata va strălucii elsword arena strălucește elsword arena una singură răspândind energie vie în jurul ei. Nestemata a fost admirată, iar oamenii au început să o numească "El".

Și curând continentul a fost numit "Elrios" după admirabila nestemată "El". Nasod și El Lady Civilizația s-a răspândit peste Elrios iar oamenii au început să planteze flori de toate tipurile.

Totul a fost făcut din puterea naturală, astfel încât mai mulți oameni să poată trăii o viață prosperă. Tehnologia începea să evoluezeastfel oamenii au început să creeze "Nasozii". Nasozii făcuți de oameni nu au putut să se supună ordinii corecte a lucrurilor. De dragul comodității și a lăcomiei oamenilor, puterea El a fost utilizată în mod abuziv.

În cele din urmă au fost creați mai mulți Nasozi iar puterea El fiind deteriorată, continentul a căzut din nou în întuneric. Producția de Nasozi a fost oprită iar continentul a fost extins, astfel împărțind pământul.

  1. Elsword! (EU) [Arena Para Todos]
  2. Dating webster
  3. Un nou site de dating
  4. Lore Elrios, continentul Cristalului Vieții El Întunericul a fost împrăștiat pe pămân iar valurile lui au adus haosul.
  5. The Anniversary runs through May 1st to May 4th and features special events and prizes to celebrate this significant milestone.

Toată lumea a început să se agite și să se năruie, până când o femeie a reînviat puterea El. Nu se cunoaște modul cum a făcut asta, dar ceea ce este sigur este faptul că spiritul Femeii El a fost prezent. Cei care elsword arena supraviețuit mediului dur au început să reconstruiască continentul bazându-se pe Elsword arena. Puterea El nu era la fel de puternică ca înainte, dar continentul începea ușor să revină la viață.

Încă de la renașterea continentului, oamenii o venerau mult pe Femeia El. Au fost aleși Maeștrii ce vor guverna El și la rândul ei o noua Femeie El care să vegheze asupra puterii El. Primul maestru, Maestrul de Foc "Rosso", puterea focului este puterea pasiunii, puterea de a prevenii focul din izbucnire.

Al doilea maestru, Maestrul Pământului "Gaia".

El posedă căldura și bogăția continentului și protejează tot Elrios. Al treilea maestru, Maestrul Apei "Denif". O combinație de răcoare și inteligență păstrează marea să nu se reverse peste tărâm. Al patrulea maestru, Maestrul Vântului "Ventus". Puterea energiei eoliene ce ține universul în mișcare. Al cincilea maestru, Elsword arena Soarelui "Solace".

elsword arena

Elrios a fost reînviat datorită puterii de viață a soarelui. Al șaselea maestru, Maestrul Lunii "Ebalon". Puterea lunii oferă locuitorilor din Elrios confort și siguranță. Fiecare maestru posedă abilități diferite, lohana dating evenimente scopul de a guverna puterea El și Elrios.

Ei fac puterea El să circule în timp ce fertilizează terenurile și calmând furtunile.

Astfel, luând naștere un nou Nasod. În Elrios este un festival odată la 3 ani, când soarele și luna devin una, cerul devenind întunecat iar toate creaturile vii petrec aceasta în aromnie și pace una cu cealaltă.

elsword arena

Scopul acestui eveniment este de a lăsa energia naturală El să prospere și a unii toate. Această zii a fost numită "Festivalul Armoniei". Cu adevărat cea mai pașnică zii din Elrios. El arată ca un spirit, dar în realitate, este într-o formă instabilă.

Joacă Elsword

Dacă El emană energie pe cont propriu, atunci aceasta va devenii fără apărate. Solace simțind simpatie față de Femeia ce veghează asupra El, acesta pleacă într-o misiune de a o elibera. Festivalul a continuat, dar Femeia El și Solace au dispărut împreună. Înainte de terminarea Festivalului, urmașii lui Solace și cei ce păzeau turnul au avut o dispută.

În cele mai oribile ore, puterea El fiind instabilă și fără Femeia El acesta nu a putut face față. Astfel izbucnind un scandal imens iar explozii având loc peste tot. El a explodat în multe cioburi mici, ce au fost împrăștiate peste tot în Elrios.