Partea inferioară a plimbării Jenkin Crag vă va duce în acest spațiu. Arhitectul a fost Baillie Scott, un luminator al mișcării arte și meșteșuguri, iar casa a venit în ultimii de ani, cu toate dotările sale și mobilierul în loc.

Forța Ghyll de stoc Sursa: Phil. Traseul circular începe în spatele hotelului Salutation și în câteva minute vă veți privi cu uimire la această cascadă de 20 de metri, care coboară între rocile acoperite de mușchi. Cel mai bun moment pentru a vizita este imediat după o ploaie torențială când există un torrent real, în timp ce fluxul se poate subțiri doar la o scurgere după o vrajă extinsă uscată în timpul verii.

În toată plimbarea circulară va dura aproximativ o jumătate de oră, iar la întoarcere s-ar putea să fiți surprinși să aflați cât de aproape ați fost în oraș tot timpul.

Rydal Mount a fost casa lui William Wordsworth, unul dintre cei mai celebri poeți ai limbii engleze, din până când a murit în Proprietatea este încă deținută de familia Wordsworth și are vederi datând windermere atât la Windermere, cât și la Rydal Water, precum și căderile vecine.

Casa, construită pe un nucleu din secolul al XVI-lea, a fost extinsă de Wordsworth și are o colecție de portrete și posesiuni de familie.

15 cele mai bune lucruri de făcut în Windermere (Cumbria, Anglia)

Grădina de cinci acri nu sa schimbat prea mult de când Wordsworth a lucrat la ea și are o movilă preistorică, o grămadă de pietre și o terasă pe coama. Una este pentru Scaunul lui Wordsworth, un copac în vârful treptelor de la capătul de vest al lacului, considerat a fi punctul favorit al poetului. Pe malul nordic se află Cabul Nab, deținut de eseistul Thomas de Quincey, care a scris "Confesiunile unui opium-eater engleză", precum și fiul lui Samuel Taylor Coleridge, Hartley.

Urcați pe scăria Nab Nab pentru o vedere aproape verticală a lacului sau încercați să faceți o baie. În jurul valorii de iulie, apa este destul de caldă pentru o înot sălbatică și există o mică plajă la mică distanță de parcarea de la est. Galeria are o expoziție datând windermere posesiuni, schițe și acuarelă personale ale lui Potter, actualizate în fiecare an conform unei noi teme.

În acest domeniu, care datând windermere doar 48 de kilometri cu 64 de kilometri, există de căderi de peste de metri în altitudine, dintre care unul este Scafell Pike, de metri, cel mai înalt munte din Anglia. O mare parte din activitatea turistică se află în jumătatea de sud a regiunii, unde se află cele mai multe dintre atracțiile istorice literare, în timp ce caracteristicile naturale mai silențioase ale nordului sunt mai apreciate de către excursioniștii și iubitorii de natură. Districtul Lacurilor a oferit inspirație pentru scriitori, printre care William Wordsworth, John Ruskin și Beatrix Potter, ale căror case sunt locuri populare de vizitat, precum și artiștii Gainsborough, Turner și Constable. Cea mai mare parte a regiunii este inclusă în Parcul Național Lakes District.

În anulpentru a marca centenarul votului femeilor din Marea Britanie, "The Right Sort of Woman" conturează contribuția lui Beatrix Potter la Cumbria ca o voce puternică pentru conservarea și campionul pentru valoarea femeilor din comunitățile rurale.

Aproape toată calea este în pădure groasă, și există pași pentru a datând windermere mai ușoare în zilele umede. Una dintre cele mai frumoase secțiuni vă îndrumă de-a lungul Ambleside Champion Tree Trail, care are cea mai mare bradă din Anglia. Faceți plimbarea în primăvară și pe podea de pădure există o mare de albastre și parfumul usturoiului sălbatic rămâne în aer.

15 cele mai bune lucruri de făcut în Ambleside (Cumbria, Anglia)

În cel mai înalt punct poți să grăbiți pietrele de pe Jenkin Crag pentru a vedea Windermere în toată gloria lui, înainte de a lua calea de lichidare înapoi. Ca și în Ambleside, această locuință adorabilă și îngustă este construită din ardezie locală și a fost deținută de National Trust timp de aproape un secol după ce a fost cumpărată și donată de un grup de locuitori locali. Casa de poduri datează din secolul al XVII-lea, când a fost folosită ca depozit de livadă și, de atunci, a fost o casă de numărare a morii, un atelier de catedră, un magazin de pantofi, un ceainic și o casă familială, ambalată cu până la opt persoane.

Du-te pentru a vedea interiorul și simplu interior și aragaz, și pas înapoi pentru a vedea modelul rustic "wrestler" a placi acoperiș. Grădina are plante care se descurcă bine în solurile pitorești ale lacului și clima umedă și are case alpine, grădini de piatră datând windermere înălțime și o grădină minunată cu pereți desemnat pentru granițele sale erbacee. Thomas Mawson a fost, de asemenea, implicat aici la sfârșitul secolului al XIX-lea, lărgind Grădina Walled, care a fost construită pentru prima dată în Există colecții naționale de ferigi plystichum, astilbe și hortensii, precum și o serie de azalee și rododendroni.

Vederea de la Holehird Gardens este una dintre cele mai bune din Lakeland. În aniiBeatrix Potter a fost în mod obișnuit la Holehird House, folosit acum de o caritate de asistență medicală.

datând windermere

Biserica Sf. Martin Biserica Sf. Martin Într-un tur al orașului Bowness puteți să vă uitați în jurul acestei biserici istorice. Datele Sfântului Martin, în cea mai mare parte până la sfârșitul secolului al XV-lea, au fost restaurate în anii Pereții sunt deșeuri de ardezie, cu uși gresie și pansamente, în timp ce interiorul este notabil pentru utilizarea de ipsos.

datând windermere

În timpul restaurării, au fost redescoperite inscripțiile pictate timp de secole. Pe spanztele dintre arcurile din naos se află textele dintr-o carte de carte catehetică publicată la sfârșitul secolului al XVI-lea.

În fața pupitrului puteți citi, de asemenea, o mică poezie scrisă pentru a vă mulțumi pentru eșecul parcelei Gunpowder, scrisă în Așa cum vă spune și numele, această plimbare circulară de 3,5 mile vă duce departe de valea plină de vărsare.

Urcarea poate fi destul de rigidă în locuri, prin păduri și câmpuri deschise la un summit gol, oprindu-se într-un punct de vedere la Post Knott de-a lungul drumului. În partea de sus a Brant Fell este acoperit cu outcrops stâncos, de până la trei metri înălțime, și veți dori să întrerupeți pentru fotografii de această datând windermere magică înainte de a merge înapoi la Bowness.

Send email Atât cel mai mare lac natural din Anglia, cât și numele micului oraș de pe țărmul său de est, Windermere este o vacanță de vacanță de vară rar și, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase locuri din Marea Britanie. Turiștii au început să sosească la mijlocul secolului al XIX-lea, când sa deschis calea ferată Kendal și Datând windermere. O persoană care a fost întotdeauna îngrijorată de Windermere a fost autorul copiilor, Beatrix Potter, care sa mutat în conacul din apropierea țărmului de vest în și a scos clădirea în ilustrațiile ei. Împachetați o pereche bună de pantofi de mers pe jos pentru a aprecia pe deplin peisajul de la căderile Lakeland care inel de pe malul lacului. Orașul Windermere se află într-o conurbație liberă cu Bowness-on-Windermere, unde puteți lua un feribot pe țărmul lacului vestic și puteți începe o excursie cu aburi.

Excursii cu barca și apă Sursa: booking. Cu magnificul Lakeland Fells pentru peisaje, puteți angaja o varietate de bărci o limită de viteză de 10 de mile pe oră se aplică și stăpânește arta navigației. Puteți închiria echipament pentru a vă face plimbare în picioare, caiac și canotaj, și încercați skating și wakeboarding.

Send email O mică distanță de la cel mai nordic golf din Windermere, Ambleside este un paradis turistic în inima lacului District. Cel mai mare lac din Anglia este aproape fără efort, pentru croaziere și activități de apă, în timp ce pe uscat poți urca în peisaje care au stârnit imaginația unor oameni precum William Wordsworth. Casa de poet de la Rydal Mount a fost păstrată ca un muzeu și este momente din oraș. National Trust are o mare prezență în Ambleside, conservând parcuri, monumente istorice și locuri de frumusețe naturală.

Complexul Low Wood Bay și Spa, la 10 minute de satul Windermere, are propriul centru de sporturi nautice care oferă toate aceste experiențe. Dar există și un apel de companii care operează în districtul lacurilor, gata să vă aducă la dispoziția dumneavoastră.

De acolo este o plimbare simplă, plimbare cu bicicleta sau conduceți spre această proprietate națională a trustului și fosta casă a lui Beatrix Potter. Hill Top datează din anii și a fost cumpărat ca o retragere scrisă în Peisajul și datând windermere au inspirat scriitori, poeți și artiști, dintre care unii și-au făcut aici casele. Mai multe lacuri au bărci istorice pe care le puteți plimba, iar întreaga regiune este dotată cu o rețea de trasee de mers și drumeții.

datând windermere

Puteți explora zona cu mașina, cu autobuzul, cu bicicleta sau pe jos și există acces la tren de la Windermere de la Kendal, unde se află sediul parcului.

Un centru de vizitare a parcului se află la Brockhole și un centru de navigare la Coniston. Împreună cu lacurile, unele dintre atracțiile pitorești sunt frumoasa Valea Newlands, priveliștea magnifică de la Sphinx Rock și cursele dramatice de pe Kirkstone Pass peisajul se îndreaptă cel mai bine spre nord.

  •  Издать? - Он с сомнением покачал головой.
  • Честь.
  • Cum ștergeți profilul dvs pe o dată uniformă
  • Когда она вошла, глаза немца чуть не вывалились из орбит.
  • Наверное, Меган, подумал .
  • 23 dating de 35 de ani

De-a lungul parcului sunt sate la malul lacului cu activități și locuri de vizitat, precum și mile de drumuri pitorești și trasee pentru vizitarea obiectivelor turistice. Lacul Windermere Cea mai cunoscuta si cea mai aglomerata dintre lacuri, Windermere este de aproximativ 16 kilometri lungime, si o puteti explora cu Windermere Lake Cruises, care serveste si ca feribot intre puncte.

La capătul sudic al lacului, locomotivele Căilor Ferate cu aburi Haverthwaite transportă turiști în Valea Leven. Puteți combina călătoria cu o croazieră la lac. De asemenea, la capătul sudic este Lacul Aquarium, cu cea mai mare colecție din Marea Britanie de pește de apă dulce. La parcul Victorian Fell Foot Restored, lângă Newby Bridge, puteți să pictați și să închiriați bărci cu vâsle la restaurantele vechi frumos restaurate, pentru a explora lacul și râul Leven.

Parcul are, de asemenea, un loc de joacă pentru copii. Cercul de piatră din Castlerigg Din cele peste de cercuri de piatră din Anglia, Castlerigg nu este doar printre cele mai vechi, este unul dintre cele mai atrăgătoare. Este amplasat în mod dramatic, cu 38 de pietre aliniate la cele mai înalte dealuri din jur, iar scena este dezbrăcată de birourile de admitere sau de standuri de suveniruri.

SumyTourism.com

Al dumneavoastră poate fi singura mașină. Spre deosebire de majoritatea cercurilor de piatră din Anglia, care sunt stații de înmormântare din epoca bronzului datând windermere din până în î. Mai mult de 30 de metri în diametru, cercul avea inițial 42 de pietre, unele cu mai mult de două metri înălțime.

Pentru efectul complet dramatic, du-te la apusul soarelui. Apa Coniston Cu aproximativ 8 kilometri lungime și mai puțin de un kilometru lățime, Coniston Water se află sub pantă de est a muntelui cunoscut sub numele de Omul Vechi din Coniston, care se înalță deasupra lacului și a satului Coniston.

datând windermere

Puteți explora lacul la bordul iahtului cu iaz cu abur sau la Coniston Launch cu energie solară sau puteți merge sub aburi, angajând o barcă sau o bicicletă de la Coniston Boating Center. Scenic plimbari cu barca includ o oprire la Brantwood, casa de John Ruskin, una dintre mințile cele mai influente din epoca victoriană. Fosta sa casă oferă viziuni asupra lucrării sale, precum și obiecte de artă și obiecte colectate în călătoriile sale extinse.