Înainte de a începe, trebuie să ne asigurăm căbara de marcaje este activată. Aceasta este propunerea gigantului software bazată pe același motor Google Chrome, astfel încât acestea împărtășesc multe lucruri. Acesta este un software care de-a lungul anilor ne-a oprit să creștem, câștigând încrederea majorității.

Nu le pierdeți din nou în Edge Chromium Care sunt marcajele în browserele web Mai exact în aceste linii ne datând marcajele concentra marcajeleunul dintre obiectele pe care le folosim cel mai mult în browserele de Internet. Așa cum datând marcajele mai mulți dintre voi vor ști deja, acestea sunt folosite pentru salvarea și clasificarea tuturor celor pagini web pe care dorim să le amintim în viitor. Desigur, ca timp de utilizare a unui anumit browser-ul trecerile, numărul de markeri pe care îi acumulăm la nivelul utilizatorului nostru, crește ostensibil.

De aceea, pierderea lor brusc poate fi o durere de cap gravă pentru majoritatea. Iar aceste semne de carte sunt acumulate pe parcursul a câteva luni sau ani de navigare pe Internet, deoarece aici păstrăm tot ceea ce este interesant sau util pentru noi.

Deci, acum vă vom arăta calea de a nu le pierde niciodată. Vom face acest lucru făcând o copie de rezervă a fișierului specific care le stochează.

datând marcajele speed ​​dating în boise idaho

În acest fel îl putem păstra într-un loc sigur, pentru a le importa ulterior în browser în caz de dezastru. Cum nu ar putea fi altfel, vă recomandăm să faceți periodic aceste copii de rezervă ale fișierului de marcaje. Astfel, dacă există o problemă cu acestea, vom avea cele mai recente completări.

Unde găsiți și salvați marcaje în Chrome, Firefox și Edge

Prin urmare, acesta este un lucru pe care îl vom arăta să obții în cele trei propuneri principale în acest sens, ChromeFirefox și Edge Chromium. Nu datând marcajele marcajele Google Chrome În primul rând, ne vom referi la cel mai folosit browser, și de departe, la nivel mondial.

datând marcajele sunuri de întâlnire

Aceasta este propunerea dezvoltată de GoogleChome. Acesta este un software care de-a lungul anilor ne-a oprit să creștem, câștigând încrederea majorității.

datând marcajele lyme dating site

Ei bine, pentru a putea face o copie de datând marcajele a marcajele dvs. Prin urmare, în el vom vedea un fișier numit Bookmarks, care este ceea ce ne interesează în acest caz, deci îl salvăm.

Pinterest Grațieți-mă pentru bunătate, dar am această afacere de dragoste pe termen lung, cu marcaje de browser datând de la Yahoo!

Un site bun ar putea fi un USB Stickde exemplu, pentru a putea duce marcajele noastre la orice alt computer. Pe de altă parte, în cazul în care dorim să le ducem pe un alt computer sau într-un alt browser Chrome, este suficient să copiem acest același fișier în ruta expusă anterior. Evitați să pierdeți marcajele Firefox Când vine vorba de propunerea Mozilla cu Firefoxsă spunem că acesta datând marcajele un software mai concentrat pe confidențialitatea utilizatorilor săi care a încercat mult timp să se potrivească cu Chrome.

Cu toate acestea, datând marcajele ciuda faptului că are mulți adepți, nu și-a atins încă obiectivul dorit. Cum nu poate fi de la alta, aceasta este o alternativă care are și suport pentru markeri.

Cum să gestionați marcajele vechi de 17 ani

Aici vom găsi mai multe dintre aceste fișiere cu date diferite care corespund copiilor de rezervă automate realizate chiar de browser. Prin urmare, lucrul logic este că o alegem pe cea mai actuală, ca să o salvăm, ca și până acum, într-o cheie USBde exemplu. În ceea ce privește restaurarea acelui fișier salvat, în acest caz îl putem face direct de la Mozilla browser propriu Pentru aceasta, ceea ce facem este să ne plasăm în meniul dvs. Aici putem selecta fișierul copiat anterior pentru a restabili toate marcajele.

Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă doriți să salvați setul de file actuale pentru a se redeschide în orice moment? Chrome nu oferă o modalitate de a face acest lucru în mod nativ, dar există o soluție simplă folosind marcaje. Dar, dacă nu vă place să instalați extensii, puteți salva sesiuni folosind funcția de marcaj încorporată în Chrome. Înainte de a începe, trebuie să ne asigurăm căbara de marcaje este activată. Dacă nu este, selectați elementul pentru a activa bara de marcaje.

Nu le pierdeți din nou în Edge Chromium Și vom finaliza această recenzie cu versiunea nou-venit a Microsoft browser, ne referim Edge Chromium. Aceasta este propunerea gigantului software bazată pe același motor Google Chrome, astfel încât acestea împărtășesc multe lucruri. Acesta este cel pe care trebuie să îl salvăm pentru a-l păstra în siguranță pe un USB sau un hard disk extern.

Ca și în cazul Chrome, pentru a restabili aceste marcaje salvate pe un alt computer sau browser Edge, va trebui să le copiam fişier pe calea indicată mai sus.