Anti-tero prinși de acele capcane sunt uciși și trebuie să aștepte până când toți anti-tero au fost uciși sau dacă un anti-tero a ajuns la capătul traseului unde ia niște arme și de acolo pornește spre tero să îl omoare. La începutul rundei următoare, ei primesc din nou echipamentul inițial.

Detectie ZERO a antivirusului.

Update - Apasati tasta H pentru Meniu! Cea mai bună versiune de Counter Strike 1. Counter-Strike 1. In jocul Counter-Strike lupta se da intre 2 echipe, cea de teroristi si cea de anti-teroristi.

Ambele se vor lupta pentru a-si atinge obiectivele care difera de la harta la harta. Obiecivele pot sa difere si cand vine vorba de mod-urile jocului care mai nou sunt mai multe, putem enumera respawn, gungame, zombie, hns, deathrun, paintball si desigur modul classic care este in preferat.

dating oc dating în kitimat bc

Fiecare runda este castigata de o singura echipa, fie ca termina obiectivele hartii sau elimina toti inamicii. In joc te poti alatura fie echipei counter sau terrorists. Ai de ales intre 8 caractere care sa te reprezinte in joc: SaS, Gign etc.

In functie de harta aleasa jocul are diferite obiective. Ele difera si mai jos veti gasi primele mod-uri ale acestui joc in ordine popularitatii: Pe Hartile DE - Bomb Defuse Teroristi va trebui planteze Bomba iar Counteri sa o dezamorseze.

Versiune fara protectie. Este un Kit simplu. Anumite servere insa va pot binda tastele sau strica cs-ul. Detectie ZERO a antivirusului. Update - Apasati tasta H pentru Meniu!

Acestea sunt cele mai multe si populare tipuri de harti. Pe Hărțile ZM - Puteți juca aceste hărți doar pe serverele cu modul de zombie. Sunt special create pentru a vă ascunde și pentru poziții cheie.

Pe Hărțile FY - Acestea se numesc hărți de tip fight yard.

КАК ИГРАЕТСЯ COUNTER-STRIKE 1.6 в 2021 году?

Sunt cele mai mici hărți din jocul Counter Strike 1. Lista tipurilor de joc[ modificare modificare sursă ] Oficiale Hostage Cs 16 Salvarea ostaticilor - Trupele anti-tero trebuie să salveze ostaticii pentru a câștiga, iar teroriști să îi împiedice. Bomb Defusal Dezamorsarea bombei - Un terorist ales la întâmplare primește o bombă, el o poate planta la una din zonele cheie ale hărții. După ce plantează bomba ea se va detona automat după câteva secunde.

Dacă trupele anti-tero ajung la timp și o dezamorsează ei câștigă, iar dacă nu, teroriștii câștigă. Assasination Asasinare - Un membru anti-tero este ales la întâmplare pentru a deveni VIP, acesta nu poate cumpăra nimic, are doar un pistol și are armura mai mare decât orice jucător.

bellefonte pa datând idei de întâlnire de primăvară

Trupele anti-tero trebuie să protejeze VIP-ul și să-l ducă teafăr la un punct de siguranță cel mai folosit este elicopteruliar teroriști trebuie să ucidă VIP-ul. Escape Evadarea - Teroriștii nu au posibilitatea de a cumpăra echipamente, ei vor trebui să ajungă la punctul de scăpare predefinit.

Membrii anti-tero vor trebui să îi împiedice pe aceștia înainte de a ajunge la punctul respectiv. Neoficiale Nu există o listă exactă de tipuri de jocuri neoficiale din cauza că oricine ar putea inventa un nou tip de joc sau încalcă regulile unui tip de joc neoficial.

nu se datorează oficial daruri speed ​​dating în detroit mi

Fight Yard Curtea de război - Aici membrii echipelor trebuie să se lupte folosind obiectele din jur ca acoperire. De obicei aceste hărți nu au zonă de cumpărat echipament dar armele se găsesc prin jur. Sniper War Războiul lunetiștilor Membrii echipelor trebuie să ucidă echipa adversă folosind arme cu lunetă.

tu online dating katch dating

De obicei aceste hărți includ și turnuri de tragere, iar armele se găsesc prin jur. Combat Skill Îndemânare de război - Membrii echipelor trebuie să ucidă echipa adversă folosind armele din jur sau cumpărate dacă este inclusă zona pentru cumpărare în hartă și obiectele ca acoperire.

CSS Hărti Source Similare cu hărțile normale, sunt îmbunătățite vizual și grafic, aduce un nou tip de gameplay similar cu cel din jocurile construite pe platforma source. Knife Arena Arena cuțitelor - Membrii echipelor trebuie să ucidă echipa adversă folosind doar cuțite.

Grenade War Războiul grenadelor - Membrii echipelor trebuie să ucidă echipa adversă folosind doar grenade. Gun Game Jocul armelor - Membrii echipelor ucid membrii adverși pentru a se avansa la un nivel superior. Cu cât nivelul jucătorului este mai mare cu atât primește arme mai bune decât cele precedente. Zombie Maps Hărțile cu zombie - Aici toți membrii echipei sunt zombie, ei trebuie să atace ceilalți membri ai echipei adverse doar cu un cuțit pentru a-i trece de cs 16 lor.

Death Match Meciul morții - Aici jucătorii trebuie să se ucidă între ei fără echipe, iar ultimul rămas câștigă.

Lista serverelor românești de Counter-Strike 1.6

Surf - Aici jucătorii trebuie să surfeze pe niște "pante", să găsească arme și să se ucidă. În general, în astfel de hărți, dacă un om cade jos de tot ajunge într-o "închisoare", care poate fi deschisă prin mai multe butoane apăsate. Ei, când mor, nu trebuie să aștepte să moară toată lumea, ci, pur și simplu, reînvie.

Death Cs 16 Cursa mortală - În acest tip de joc anti-tero trebuie să parcurgă un traseu cu obstacole în timp ce un singur tero activează capcane. Anti-tero prinși de acele capcane sunt uciși și trebuie să aștepte până când toți anti-tero au fost uciși sau dacă un anti-tero a ajuns la capătul traseului unde ia niște arme și de acolo pornește spre tero să îl omoare.

Iar ts trebuie să asculte ordinele ct-ilor și să încerce să îi omoare.

Download Counter-Strike 1.6

În care rămâne 1 singur ts atunci el va face 1 duel. Cultura Counter-Strike 1. Unele echipe profesioniste de Counter-Strike numite clanuri câștigă mulți bani prin jocurile Counter-Strike. Unele mod-uri adaugă boți, iar altele înlătură unele caracteristici, iar unele oferă o flexibilitate și un control al unui administrator mult mai mare asupra server-ului său. Sunt unele moduri care pot afecta gameplay-ul serios cum ar fi Zombie Horde, Gun Game și multe altele. Moduri întâlnite pe serverele online de Counter Strike 1.

Este cel mai frecvent mod folosit pe majoritatea serverelor. Obiectivul principal este eliminarea inamicilor.

  1. Download Counter-Strike
  2. Gameplay[ modificare modificare sursă ] În Counter-Strike jucătorii trebuie să aleagă între teroriști și forțele speciale anti-tero, fiecare opoziție având 4 tipuri de jucători diferiți.
  3. Вот она вытерла слезы.
  4. Таких посланий она получила больше двух десятков.
  5. Counter-Strike - Wikipedia

Respawn - Sau deathmatch, este un mod destul de popular.