Diagrama "zile" arată date orare. Unele vânturi din aval determină apele reci și adânci să înlocuiască apele de suprafață care au fost încălzite de soare.

baytown dating speed ​​dating ft myers florida

Te rugăm să iei în considerare următoarele: Arhiva meteo oferă date simulate nu măsurate, pentru locul selectat.

Datele simulate cu predictibilitate mare pot înlocui măsurătorile. Pentru zonele sau datele cu predictibilitate scăzută, simularea nu poate înlocui măsurătorile și nu poate, de asemenea, fi utilizată ca evidență pentru condițiile trecute.

Arhiva meteo prognozată oferă acces la simulări meteo din trecut pentru orice loc din lume. Puteți vedea vremea de ieri sau istoricul ultimilor 5 ani. Diagramele arhivei meteo sunt separate în 3 grafice: Temperatură, inclusiv umiditatea relativă, pe oră Nori fond gri și cer senin fond galben.

Datele referitoare la vânt și temperatură sunt calculate pe baza altitudinii medii a celulei. Prin urmare, temperaturile pentru zonele de munte și de coastă pot fi ușor diferite de datele locului selectat.

baytown dating dating spots lângă kathmandu

Găsiți altitudinea celului alături de coordonate. Diagrama "zile" arată date orare. Pentru perioade de o lună găseşti date agregate pentru valorile minime, maxime și medii.

baytown dating cheaters dating site-ul marea britanie

Pe parcursul unui an în Baytown sunt de zile de înot. În general, sezonul de înot se încheie în noiembrie. Temperatura medie anuală a apei pe coastă în Baytown este Temperatura minimă a apei Puteți afla date detaliate despre modul în care temperatura apei în Baytown se modifică în fiecare lună specifică:.

baytown dating aplicație demn de dating